Veleprodaja

Brend domaćeg unikatnog nakita "M Shine" za kratko vreme napravio je snažan prodor na tržištu unikatnog nakita kako u zemlji tako i u inostranstvu. Godine iskustva u dizajniranju nakita za tada vodeće domaće modne brendove, sagledavanje kako dobrih odluka tako i grešaka u poslovanju domaćih brendova, napravili smo novi, moderan, prilagodljiv i kvalitetan brend nakita, dostupan većem broju dama sa ukusom. Kako bi omogućili dostupnost brenda „M shine“ širom Srbije, ali i u inostranstvu, pored naše direktne internet prodaje na sajtu
i preko instagram biznis profila
naš unikatni nakit možete pronaći u mnogim radnjama širom zemlje, kako pod brendom "M Shine" tako i pod brednovima drugih domaćih modnih brendova za koje uslužno kreiramo.
Ponosno ističemo uspešnu saradnju sa domaćim lancem "Lilly" ali nudimo i drugim zainteresovanim preduzetnicima mogućnost zaključivanja saradnje o veleprodaji unikatnog nakita brenda "M Shine".
Ukoliko želite u vašem gradu da otvorite radnju sa "M Shine" nakitom, pored izuzetno pristupačnih veleprodajnih cena, dobićete i savete i svu podršku našeg tima. Takođe, posebne ponude imamo i za one koji su već u svetu preduzetništva, pre svega vlasnike butika, salona venčanica, nakita i sličnih radnji sa kojima negujemo saradnju i dobre odnose.
Naš nakit je svoje mesto našao i na inostranom tržištu, pa postoji mogućnost ostvarivanja saradnje i sa zainteresovanim preduzetnicima iz inostranstva. Veliko interesovanje za našim nakitom postoji pre svega u Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj i drugim zemljama gde je brojna naša dijaspora, ali i u zemljama u našem okruženju, pa pozivamo sve zainteresovane preduzetnike da nam se jave putem mail-a:
ili na broj
+381 62 86 87 692