O nama

 
Dobrodošli u M SHINE svet nakita - mesto gde se umetnost susreće sa elegancijom. Naša strast je stvaranje unikatnog, ručno rađenog nakita, posebno dizajniranog za najvažnije trenutke u životu kao što su venčanja, mature i drugi trenutci za pamćenje.
M SHINE brend unikatnog nakita nastao je u želji da se dugogodišnje, dokazano znanje, iskustvo i kreativnost u tada najvećim domaćim brednovima unikatnog nakita, uz pazljivo i strpljivo osluškivanje i analiziranje potreba modernih dama kako iz sveta estrade, umetnosti, tako i dama iz poslovnog sveta, odnosno žena i devojaka svih profila, spoje i približe damama sa ukusom. Pored toga, želja je bila da brend unikatnog nakita M SHINE napravi dodatni iskorak i po pitanju kvaliteta materijala nakita od kojih se izrađuje ali i pristupačnost sto većem broju dama sa stilom. Pored ostalog, ono sto takodje izdvaja M SHINE brend unikatnog nakita od drugih jeste i mogućnost da se uz konsultaciju sa iskusnim M SHINE dizajnerima, izradi i lični nakit po želji kupca.
Najbolji dokaz da je osnivanje brenda M SHINE bila potreba domaće modne publike, jeste to što smo u kratkom roku prepoznati od strane žena i devojaka koje su poznate po svom prefinjenom ukusu. Tako sa ponosom možemo istaći da su naš nakit, između ostalih nosile i najpoznatija modna blogerka Andriana Kadar, zatim Teodora Džehverović, Nucci, Zorja, Maja Berović, Nevena Božović, noseći ručno rađen i dizajniran M SHINE nakit kako u svakodnevnim prilikama tako i tokom scenskih nastupa, važnih privatnih i poslovnih prilika.
Želimo da napomenemo da je naš nakit prepoznat i od strane najuticajnih medija iz sveta mode, tv emisija, domaćih modnih časopisa i internet portala kojima nije promaklo veliko interesovanje za nakitom Brenda M SHINE. Televizijska gostovanja, učestvovanje na prestižnim sajmovima venčanja, matura i slično, tekstovi u renomiranim modnim časopisima o M SHINE nakitu, samo su dodatni motiv da težimo predstavaljnju jos boljih, kvalitetnijih, ekskluzivnijih komada nakita za sve nase dame.
Sa ponosom možemo da kažemo da je za kratko vreme M SHINE brend unikatnog nakita prepoznat i od strane međunarodnog trgovinskog lanca Lilly koji nam je ukazao veliku čast time sto se nakit M SHINE brenda moze naći u njihovim najekskluzivnijim radnjama u Beogradu. To svakako predstavlja potvrdu kvaliteta i prepoznatljivosti benda M SHINE.
 
M SHINE je sinonim za inovativnost i pažljivo izrađen nakit koji će dodati poseban sjaj vašem posebnom danu. S ljubavlju prema detaljima, stvaramo komade koji pričaju priču o ljubavi i eleganciji.
Istražite našu kolekciju i doživite luksuz ručno rađenog nakita koji će zauvek ostati deo vaših najdragocenijih trenutaka. M Shine - jer posebni trenuci zaslužuju poseban sjaj.